Beautybehandeling

Gezicht laseren
De laser wordt tegenwoordig voor allerlei aandoeningen ingezet. Behalve oog laseren zijn er ook laserbehandelingen tegen kalknagels, ontharing, pigmentvlekken en rimpels in het gelaat. Voordat een behandeling start zal er eerst een grondige huidanalyse plaatsvinden en wordt er daarna een behandelplan opgesteld.

Botox en cosmetische ingreep
Botox is een medicijn dat er voor zorgt dat de zenuwen verlamt worden die de spieren aansturen. Het gevolg is dat de spier slapper wordt. Het middel helpt tegen allerlei aandoeningen waaronder kraaienpootjes en rimpels in het gezicht. Alleen gespecialiseerde artsen moeten botox toedienen. In oktober 2014 werd een een gynaecoloog vrijgesproken door de rechter. De beroepsvereniging had de man al uit het BIG-register geschrapt zodat hij nooit meer als arts aan het werk kan. De gynaecoloog had gewerkt als cosmetische chirurg terwijl hij hier niet voor was opgeleid. Meer dan 120 mensen hadden zich gemeld bij het OM met klachten. Veel vrouwen waren verminkt aan hun borsten door de mislukte cosmetische ingreep. Overweeg je een botox behandeling kijk dan van tevoren in het BIG-register of de arts geregistreerd staat en bevoegd is om de ingreep te doen.
Franse apotheek

Visagisten van bekende Franse modehuizen gebruiken een aantal speciale balsems en cremes die de modellen een jonge frisse look moeten geven. Een aantal namen en merken zijn: Homeoplasmine, Embryolisse, Bioderma Crealine (reinigingslotion), Oenobiol Hydratant (voedingssupplement), Avibon en Biafine Emulsion (zalf tegen roodheid en bij cosmetische ingrepen).

Beauty aanbiedingen op internet

Goedkope beauty aanbiedingen zijn te vinden op veiling websites. Behalve vakanties kunnen er op honderden beauty arrangementen geboden worden. Degene die het hoogste bedrag biedt wint de veiling. Als je geluk hebt kan je heel voordelig een beauty behandeling ondergaan. De aanbieders zijn accommodaties met een spa en sauna, schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures, klinieken en webshops. Het meest populair zijn het wellness oord, schoonheidsbehandelingen en massages. Ook fotoshoots in een studio met make-up en hapjes en een een dagje weg naar een afslankkliniek doen het goed. Zo is er een kliniek die een cryolipolysebehandeling aanbiedt waarbij vetcellen onderkoeld worden en zo een flinke vermindering bereikt wordt van onderhuids vetweefsel.

Gezondheid

= Pigmentvlekken behandelen
Huiduitslag
Prostaat behandelen
Snurken
Gezondheid